מי גבינ ה | Publisher
מאמרים ותוכן איכותי להפצה חופשית ברשת

שלום, אורח

זכור אותי

שחזור סיסמא

קטגוריות


מי גבינ ה

פורסם בתאריך 02/18/2009 ע"י גדי ברקוביץ בקטגוריה תזונ ה | צפיות: 1644 | התחבר לדירוג המאמר

תגיות המאמר: גבינ ה, גבינ ות, סדנ ת גבנ ות, גבנ ות, סדנ ת גבינ ות, סדנ אות גבינ ה, לימוד גבנ ות, לימוד גבינ ה, לימודי גבנ ות, לימוד גבינ ות, קורס גבינ ה, קורס גבינ ות, קורס גבנ ות, הכנ ת גבינ ה, הכנ ת גבינ ות, לימוד הכנ ת גבינ ות בבית, עשיית גבינ ות, חומרים להכנ ת גבינ ות, ציוד לגבינ ות, מוצרים לגבינ ות

רוב הא× שים לא יודעים שגם למי הגבי× ה ה× ותרים לאחר הכ× ת גבי× ה יש× ם שימושים רבים ומגוו× ים והם מכילים ערכ תזו× תי גבוה ביותר.
בתהליכ הכ× ת הגבי× ה מוציאים מהחלב את הקזאין ורוב השומן ו× ותרים מי גבי× ה המכילים 92% מים. מי הגבי× ה מכילים חלבו× ים, ויטמי× ים, מי× רלים ואלבומי× ים.
בייצור גבי× ה צהובה מתקבלת כמות גבוהה של מי גבי× ה. ממי הגבי× ה × יתן להכין ריקוטה, זירגרקאסף (גבי× ה גרמ× ית), גיטוסט (גבי× ה צפון אמריקאית ) וברומוסט  גבי× ה × ורווגית ה× קראת בד× ית.( my seost) את כל הגבי× ות המוזכרות ועוד גבי× ות רבות × יתן ללמוד להכין אצל× ו בגבי× ות מהלב.
מי הגבי× ה מכילים כמויות גבוהות מאוד של חלבו× ים וכמויות קט× ות מאוד של שומן ולכן ספורטאים רבים צורכים תוספים המבוססים על מי גבי× ה. את מי הגבי× ה רצוי לשתות בשעות הראשו× ות להיווצרותם בתהליכ הכ× ת הגבי× ות על מ× ת להפיק מהם את מירב התועלת התזו× תית.
× יתן לצרוכ את המי הגבי× ה ש× ותרים לאחר הכ× ת כל סוגי הגבי× ות בת× אי שלא הומלחו. את מי הגבי× ה מומלץ לשמור בקירור.
כאשר רוצים להשיג מי גבי× ה מרוכזים יותר המכילים 50%-70% גבן לצורכ קבלת אבקה משתמשים במאיידי זרם. ככ בעצם מייצרים את האבקה המבוססת על חלבון מי הגבי× ה ש× חשבת בעי× י מפתחי גוף רבים לסוג החלבון הטוב ביותר לצריכה לאחר אימון. מי גבי× ה מכילים מעט מאוד שומן ולכן החלבון שבהם × ספג במהירות וביעילות בשרירים.
ייבוש מי הגבי× ה × עשה בשיטות דומות לייבוש חלב והפיכתו לאבקת חלב. חלב בופאלו מכיל מי גבי× ה עם הערכ הגבוה ביותר של חלבו× ים.
אצל× ו בגבי× ות מהלב תלמדו להכין גבי× ות מחומרים טבעיים בלבד וכידוע גבי× ות ה× עשות בבית אי× ן מכילות חומרים משמרים, הן × עשות מחלב טרי ומרוכז ועקב ככ מכילות יותר חלבון, סידן וויטמי× ים מאשר גבי× ות תעשייתיות. כמובן שבהכ× ת גבי× ות אלו תקבלו מי גבי× ה עשירים בחלבו× ים עם אחוזי שומן × מוכים ביותר.
 

אודות גדי ברקוביץ

גדי ברקוביץ

התחבר לשליחת תגובה

לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה

RSS | הנחיות כתיבה | שאלות נפוצות | מאמרים מובילים | מאמרים אחרונים | הכותבים המובילים | צור קשר